Zeer tevreden met de PVC vloeren van Tegelmaxx

logo_tegelmax

Mijn zus is een aantal dagen geleden verhuisd naar haar nieuwe woning in Enschede. Ze wilde graag PVC vloeren leggen in de woonkamer en in de hal. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een bedrijf die deze vloeren aanbiedt.

Erg goede reviews van veel tevreden voorgaande klanten 

Toen ik samen met mijn zus op het internet op zoek ging naar PVC vloeren kregen we zeer veel zoekresultaten van veel verschillende bedrijven die PVC vloeren aanbieden. Nadat we een  tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Tegelmaxx ons beide het meeste aan. De website is zeer overzichtelijk en er zijn op het internet erg veel reviews te vinden van voorgaande klanten die allemaal erg tevreden zijn over de aankopen die zij bij dit bedrijf hebben gedaan. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje nemen in het assortiment van het bedrijf te nemen.

badkamer-inspiratie

Een snelle levering en een mooie vloer 

Het bedrijf biedt een ruim aanbod aan vloeren aan waardoor we erg veel keuze hadden tussen veel verschillenden vloeren. Nadat mijn zus een aantal vloeren met elkaar had vergeleken sprak ons een van deze vloeren ons beide erg aan. Daarom besloot mijn zus ook om over te gaan tot na aankoop. De vloer werd snel geleverd en konden we samen gemakkelijk leggen. Daarom raden we dit bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar een mooie vloer.