Zeer mooie lamelparket

lamelparket

Eindelijk is de dag aangebroken dat onze vieze vloerbedekking plaats gaat maken voor lamelparket. Lang hebben wij hier niet over na hoeven denken, want wat er nu op de vloer lag, daar schaamden wij ons behoorlijk over. Kan ook niet anders met twee honden en een stel tieners in huis. Hoezeer ik mijn best ook deed, schoonhouden was echt een ramp. Zodra ik er met de stofzuiger overheen was gegaan, zag je binnen een uur al de hondenharen weer verschijnen. Dan nog maar gezwegen over de modderstappen en de kruimels van de chips die de kinderen aan het eten waren.  lamelparket

Wat een geweldig resultaat

Vandaag is de grote dag dat wij lamelparket laten leggen. Hiervoor hebben wij de hulp ingeschakeld van Van den Berg. Dit bedrijf verkoopt alleen maar het beste kwaliteit, zoals Ariket van T&G Wood. De Ariket vloeren bestaan uit 3 lagen: een vuren onderlaag, een Hevea tussenlaag en een 4 mm toplaag. De vloeren zijn 15 mm dik. Onze keuze was hierop gevallen, omdat deze beslist wel tegen een stootje moet kunnen. 

Wat zijn wij blij nu de vieze vloerbedekking de deur uit is. De vloer is makkelijk schoon te houden met een bezem of een vloerwisser. Lekker fris en bijzonder makkelijk.