Wij zorgen voor uw ontruiming

Logo-ontruimingszorg.nl_

Moet er bij u een ontruiming plaatsvinden. Ontruimingszorg wilt u helpen. Kunt u zelf uw huis niet ontruimen door een of andere reden, geen zorgen. Eerst maken ze een afspraak met u om te kijken wat er weg moet en hoe dat het beste kan. Dan maken ze een vrijblijvende offerte voor u met een bod op uw inboedel. Dit bod doen ze zodat u uw spullen aan Ontruimingszorg kunt verkopen. Hun verkopen het daarna door aan mensen die het kunnen gebruiken of ze geven het aan het goede doel. Ook kunt u tijdelijk uw spullen laten opslaan door Ontruimingszorg. Dit is soms nodig, omdat mensen hun oude huis al uit moeten maar de meubels nog niet in het nieuwe huis kunnen door verbouwingen bijvoorbeeld. Ze zijn werkzaam door heel Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in het terugbrengen naar oorspronkelijke staat van de woning. 

seniorenverhuizing

Mijn ervaring met Ontruimingszorg

Een tijdje geleden heb ik een nieuwe woning gekocht in het hartje van Arnhem. Ik moest snel alles verplaatsen van de ene naar de andere woning. Ik kon dit niet snel zelf doen, want ik heb ook nog een bedrijf te runnen. Ik vond het heel fijn dat ze even langskwamen om te kijken hoeveel spullen ik had en om te kijken hoe ze die spullen het best uit het huis konden krijgen. 

Meer te weten komen

U kunt alle informatie over het ontruimen en nog meer vinden op de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen.