Wij hebben een verhuurmakelaar ingeschakeld

Het inschakelen van een verhuurmakelaar heeft ervoor gezorgd dat wij geen omkijken meer hebben naar onze woning. Omdat ik al eens van deze methode had gehoord, besloot ik om mij eens wat te gaan oriënteren op het internet. Al snel kwam ik terecht op de website van: stoit.nl waar ik veel informatie aantrof. Hier kun je zien dat eigenlijk alles wat bij het verhuren van een woning komt kijken kan worden overgedragen aan dit bedrijf. Dat besloot mij om een afspraak te maken met een van de medewerkers van dit bedrijf. Gelukkig kon dit bij de woning die wij willen gaan verhuren. Dit maakt immers het gesprek een stuk makkelijker.

Verhuurmakelaar

Van a tot z kun je uitstekende diensten verwachten

Toen de verhuurmakelaar bij de woning aankwam, raakte wij direct in een goed gesprek. Er werd mij direct duidelijk wat ik allemaal kan verwachten en ook kon ik zeggen wat ik allemaal wenste. Zelfs tot aan de betalingen kan ik worden geholpen door dit bedrijf. Wanneer de huurder bijvoorbeeld een betalingsachterstand heeft, dan word ik direct geïnformeerd hierover. Eigenlijk vanaf het moment dat de woning de markt opgaat en tijdens het bewonen van de woning, kan ik erop vertrouwen dat er niets misgaat. Hierdoor kan ik samen met mijn vrouw met een gerust hart vertrekken naar het buitenland waar wij voor een paar maanden mijn familie gaan opzoeken.

Kortom, wil jij jouw woning graag verhuren en weet je niet hoe je dit moet aanpakken, of je wilt dit gewoonweg uitbesteden? Neem dan eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.

Verhuurmakelaar