Wat zijn versus gordijnen

versus gordijnen van Decorette.nl

Versus gordijnen zijn mooi als raamdecoratie in diverse ruimtes. Je interieur kan verduistert worden maar de gordijnen kunnen ook zorgen voor lichtinval. Het daglicht wordt op sfeervolle wijze gefilterd. Onderstaand artikel voorziet in informatie over versus gordijnen.

Wat zijn versus gordijnen?

De versus gordijn is een gordijn met een goede oplossing als je op zoek bent naar een in-between maar ook de ruimte volledig wil kunnen verduisteren. In de stof zijn lamellen verwerkt en deze kunnen in iedere gewenste stand worden gedraaid. De mate van lichtinval wordt geregeld door middel van een koord bij het gordijn. Je beslist zelf of je het gordijn links, rechts of in het midden opent. Daarnaast is er de keuze uit smalle of brede lamellen en een verscheidenheid aan uitvoeringen.

versus gordijnen van Decorette.nl

Voordelen van versus gordijnen

Benieuwd naar de voordelen van versus gordijnen? Deze staan hieronder overzichtelijk op een rij:

✔ Creëer een unieke sfeer in huis

Versus gordijnen zorgen voor een exclusieve sfeer in huis. Je bepaalt zelf de mate van lichtinval gedurende de dag waardoor je een unieke sfeer creëert.

✔ Verbeter de akoestiek in huis

Versus gordijnen verbeteren de akoestiek in huis. De gordijnen zijn gemaakt van stof en zorgen voor een goede mate van geluiddemping in huis.

✔ Verkrijgbaar in vele maten en uitvoeringen

Versus gordijnen zijn in vele maten verkrijgbaar. Heb je een groot raam? Geen probleem voor een versus gordijn. Wil je een speciale print of kleur? Dat kan met versus gordijnen.

✔ Versus gordijnen zijn veelzijdig inzetbaar

Meer licht nodig in de woonkamer? Of juist minder lichtinval in de slaapkamer? Versus gordijnen zijn breed inzetbaar in iedere situatie of ruimte.

Versus gordijnen van Decorette.nl

Decorette.nl heeft een groot assortiment versus gordijnen. Hierbij mag je je creativiteit gebruiken en je hebt de keuze uit ruim 500 stoffen om je ideale versus gordijn samen te stellen. Denk aan stijlvol zwart of een opvallende kleur om je interieur een stijlvol accent te geven.

Ook aan de afwerking is gedacht. Als je kiest voor versus gordijnen van Decorette.nl heb je de keuze uit diverse lamelbreedtes zoals 89 of 127 mm. Bij het selecteren van de breedte staat een gespecialiseerd team van decorette.nl voor je klaar om je te adviseren.