Verhuizen van ouderen

woning ontruiming

Een woning ontruiming bij ouderen voor een verhuizing is een zeer ingrijpende ervaring. Meestal woont diegene er al tientallen jaren, maar door omstandigheden is dit niet meer mogelijk. Daar komt nog bij dat de nieuwe woning veel kleiner is dan de huidige, hierdoor moet er noodgedwongen afscheid worden genomen van dierbare meubelstukken of accessoires. Wovia zorgt ervoor dat ondanks alle emotionele ladingen je verhuizing toch perfect verloopt zoals je wenst. Door jarenlange ervaringen zijn ze uitstekend op de hoogte wat er allemaal moet gebeuren om een verhuizing en ontruiming perfect te organiseren.

woning ontruiming

Altijd een goed evaluerend gesprek vooraf

Natuurlijk gaan we niet zomaar aan de gang, we beginnen met een gesprek vooraf over de werkzaamheden die staan te gebeuren. Je bepaald helemaal zelf welke spullen je mee wilt nemen naar de nieuwe woning, heb je meer spullen dan je mee kunt nemen bepaal je zelf wat er met de overige meubels en accessoires moet gebeuren. Een woning ontruiming is niet meenemen en de rest weggooien, voor de overige spullen moet er in overleg een goede plaats worden gevonden. Dit kan zowel naar familie of vrienden zijn of naar een andere locatie naar wens. Wovia regelt het op professionele wijze voor je zodat jij er geen omkijken naar hebt.

woning ontruiming

Heb je hulp nodig met werkzaamheden vooraf?

Wovia snapt dat je als familie wel andere dingen aan je hoofd hebt met een woning ontruiming dan dozen inpakken. We kunnen in overleg deze zorg uit je handen nemen, zo hoef je alleen na te denken over de echte verhuizing naar de nieuwe woning toe. Heb je geen bestemming voor de spullen die over zijn? Misschien kunnen ze overgenomen worden, dit kun je allemaal aangeven tijdens het gesprek wat er vooraf wordt gevoerd. Een huis leeghalen is eenvoudig, maar een vertrouwensband met de klant opbouwen en met zorg en respect een woning ontruimen is een ander verhaal.