Tuinbank kussens

Wat is er romantischer dan ‘s avonds met je partner in de tuin op een tuinbank te genieten van het ondergaande zonlicht. Voor een echt fantastische beleving schaf je een paar tuinbank kussens aan. Daarmee voorkom je dat de houten tuinbank oncomfortabel aan gaat voelen en dat je voortijdig naar binnen moet gaan. Tuinbanken zijn er in allerlei soorten en maten. Het is belangrijk dat je voor jouw tuinbank de juiste kussens aanschaft. Meet daarom eerst de breedte van de tuinbank op, voordat je vol enthousiasme op internet op zoek gaat naar tuinbank kussens.

De kwaliteit van tuinbank kussens

Als je de juiste maat van de tuinbank kussens weet kun je in de webshop van superwoonwinkel op zoek gaan naar de kussens. Die vind je onder de categorie ‘tuin’. De kussens die bij superwoonwinkel te koop zijn, zijn allemaal van polyester. Het voordeel daarvan is dat de stof heel gemakkelijk kan worden gereinigd. Als er een vlek op zit kan die eenvoudig worden weggehaald met een vochtig doekje. Voor hardnekkige vlekken kan het nodig zijn om wat zeep te gebruiken. Tuinbank kussens worden dus niet snel vuil.

Opbergen van tuinbank kussens

Het is bij kussens voor in de tuin essentieel dat ze op een droge plek worden opgeborgen als ze niet worden gebruikt. Een tuinbank kussen is vrij dik en als dat eenmaal goed nat wordt door een regenbui kan het erg lang duren voordat het weer is opgedroogd. Dat is naar, want als je op een vochtig kussen gaat zitten voelt het klam aan. Bovendien kan het vocht in je kleren trekken en dat is niet prettig. Zorg er daarom voor dat tuinbank kussens na gebruik altijd op een droge plek, zoals onder de carport, worden opgeborgen.