Tip: sleutelhangers bedrukken

sleutelhangers bedrukken

Als makelaar zijnde organiseer ik natuurlijk zo nu en dan een open huis. Tijdens een open huis kunnen de bezoekers bekijken of zij het huis interessant vinden om te kopen. Maar natuurlijk gebruik ik een open huis ook om mijn bedrijf te promoten. Soms komen er wel vijftig bezoekers op een dag een huis bekijken. Als ik steeds een gedeelte van deze bezoekers over kan halen om klant van mij te worden, dan is dat natuurlijk zeer interessant voor mijn portemonnee. Vandaar dat ik het besluit nam om leuke give aways te gaan inslaan met daarop het telefoonnummer en logo van mijn makelaarskantoor. Zodoende kwam ik dus op het idee sleutelhangers bedrukken. Een sleutelhanger bedrukken was natuurlijk zeer interessant, want tegenwoordig gebruikt iedereen een hanger voor zijn sleutels. Dit artikel kan dan ook worden omschreven als een functionele give away. Vandaar dat ik het besluit nam om deze hangers te laten bedrukken en te bestellen bij Maxilia.

sleutelhangers bedrukken

Een geweldige vorm van promotie!

Het bestellen van deze hangers is achteraf gezien een geweldige vorm van promotie gebleken. Ik heb namelijk tientallen hangers uitgedeeld aan bezoekers van een aantal open huizen. Na het uitdelen van deze hangers werd ik opeens door allerlei nieuwe klanten gebeld, of dat ik hen kon helpen bij het vinden van een nieuwe woning. Ik zelf ben dan ook zeer tevreden over deze vorm van promotie, en ik raad het u aan om gebruik te maken van deze promotievorm!

Give away