Tip: lekkage Leiden

Lekkage is erg vervelend. Zo had ik dat afgelopen week. Aangezien het kan uitbreiden, ben ik direct opzoek gegaan naar een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Ik ben vervolgens op het internet gaan zoeken onder ”lekkage Leiden” en kwam terecht bij Hester Dakwerken. Volgens de recensies is het een geweldig bedrijf. Zo staat er dat zij een goede service verlenen, scherpe prijzen hanteren en kwaliteit leveren. Dat wilt elke klant natuurlijk!

Ik had telefonisch contact opgenomen en een afspraak gemaakt. De volgende dag kwamen zij al langs om mijn lekkage te verhelpen. In totaal zijn zij hier twee uurtjes mee bezig geweest. Tijdens de werkzaamheden kon ik goed zien dat zij hierin gespecialiseerd zijn. Alles word vakkundig aangepakt. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen. Simpelweg, omdat zij beschikken over alle materialen om jouw lekkage te verhelpen.

Prijzen

Wat betreft de kosten is Hester Dakwerken erg voordelig en als je het vergelijkt met overige aanbieders al helemaal. Zo had ik diverse offertes aangevraagd, maar stuk voor stuk vragen zij de hoofdprijs. Mocht ik in het vervolg een soortgelijk probleem hebben, ben ik zeker bereid om Hester weer in te schakelen.

Bekijk de website voor meer informatie.