Tip: ga eens naar lampenlicht.nl

logoZoals jullie weten studeer ik Design & Architectuur. Dit is dan ook echt mijn passie. Ik ben er zelf de hele dag mee bezig en kijk contant om mij heen om nieuwe ideeën op te doen. Vooral ook online hou ik mij hier mee bezig. Dit doe ik niet alleen voor mij zelf, maar ook voor mijn trouwe lezers. Ik deel graag de dingen die ik online tegen kom en hoop jullie zo een enig speurwerk te besparen. Omdat de zomer weer voor de deur staat ben ik nu de laatste tijd vooral aan het kijken voor inspiratie voor het buiteninterieur. Zo kwam ik laatst op de site lampenlicht.nl. Het eerste wat mij opviel was het enorme aanbod. Ze hebben daadwerkelijk alles op gebied van buiten- en binnenverlichting. De website is overigens ook heel gebruiksvriendelijk. Dit alleen was al genoeg voor mij om deze firma aan jullie te adviseren. Later viel het mij ook op dat zij grondspots verkopen. Ik dacht voorheen altijd dat deze aanzienlijk duur waren. Dit blijkt dus allemaal mee te vallen, tenminste op lampenlicht.nl.

Hanglamp-Hatch-55-bruin

Grondspots voor tegen mijn muur

Omdat de zijkant van mijn huis helemaal leeg staat, dus geen planten of iets dergelijks wou ik hier iets speciaals mee doen. Ik heb via lampenlicht.nl één grondspot gekocht die de hele muur verlicht. Ik vind dat deze lichtval een extra dimensie toevoegt aan mijn huis. Ik heb voor het type led verlichting gekozen, deze is ook tevens waterdicht. Ik ben hier, net als mijn buren, zeer blij mee. Zijn jullie ook op zoek naar buitenverlichting of verlichting voor binnen neem dan zeker even een kijkje op hun website.

Grondspot-Basic-Round-LED