Tegels aan de wand zijn van alle tijden, vroeger waren de  kleuren wat saai en waren de basiskleuren vooral wit met een beetje grijs of beige, maar tegenwoordig zijn alle kleuren en motieven denkbaar, voor elk wat wils! Tegels voor in de keuken of in de badkamer, en natuurlijk in de wc. De vloertegels in badkamer en wc dienen echter wel een zekere stroefheid te hebben, vooral in de badkamer, om uitglijden te voorkomen.logo

Houdt u van een gladde tegel met veel glans die gemakkelijk schoon te maken is voor bijvoorbeeld uw keuken? Dan zijn er legio kleuren beschikbaar, en niet alleen helemaal plat, maar ook met een soort reliëf oppervlakte. Ook zijn er matte tegels beschikbaar, vooral de betonlook is momenteel erg hip. En ook deze zijn eenvoudig te reinigen. Dan zijn er nog de verschillende formaten, u kunt natuurlijk allemaal dezelfde maten tegen elkaar plaatsen, en dezelfde kleur, maar u kunt ook een speels effect verkrijgen door verschillende maten en/of kleuren te plaatsen. Voor ieders smaak is er wel iets te vinden!

Als laatste noem ik nog de tegels met print, dit kunnen fotoprints zijn, of tekeningen, of de mooiste patronen, waarmee u bijvoorbeeld een effen wand kunt onderbreken zodat deze een heel nieuwe look krijgt.