Teak meubels voor in de zaak

wortman-logo

Binnenkort gaan we onze winkel openen. De winkel is bijna klaar, er moeten alleen nog wat meubels worden aangeschaft om het op te vullen. In de zaak wilden we een koffiehoek waar je gezellig kan zitten tijdens het winkelen. De tafel moet op een best aparte plaats komen te staan en daarom was het belangrijk dat deze op maat gemaakt zou worden en dat dit ook een belangrijk element werd voor in de winkel. We zijn heel lang opzoek geweest, maar hebben eindelijk een bedrijf gevonden die deze teak meubels mooi kan maken.

Het bestellen

We hebben bij Wortman al een keer eerder teak meubels besteld maar deze waren voor mijn ouders. De service was hier heel goed en ze hadden een vlotte levertijd. Vooral die levertijd was voor ons de doorslaggevende reden om hier een tafel te bestellen.

Met de afmetingen op zak zijn we naar de showroom gereden en hebben hier nog even rond gekeken. We wisten precies wat we wilden en er stond ook een tafel die er op leek. Het was heel handig dat de tafel er op leek omdat we aan de hand hiervan konden uitleggen wat onze specifieke eisen waren. Samen met de verkoper werd er een mooie schets gemaakt en zouden we de 3d tekening via de mail ontvangen. Toen we de tekening via de mail binnenkregen waren we helemaal enthousiast. De bestelling hebben we gelijk geplaatst zodat de tafel nog af zou zijn voordat de winkel zou gaan openen.

De tafel kwam mooi op tijd aan en toen die eenmaal stond waren we hartstikke blij! Tijdens de opening hebben we meerdere complimentjes gekregen van zowel vrienden als klanten over de mooie tafel.