Taxus planten stap 6: Bodemverbeteraar vermengen

TaxusTopper heeft een grote eigen kwekerij en is gespecialiseerd in het kweken van Taxus Baccata. De kwekerij bestaat al meer dan 30 jaar en levert sinds een paar jaar ook planten zonder tussen personen zoals hoveniers, handelaren en tuincentra. Het is erg gemakkelijk om de planten in de webshop te bestellen en met een paar uur werk kan er een prachtige nieuwe haag aangeplant worden. TaxusTopper geeft zonder problemen garantie, maar met dit stappenplan kan het niet mis gaan met de nieuwe planten. In deze reeks van tips leggen we stat voor stap uit hoe een hovenier zijn planten bij u in de tuin zou planten.

Bij stap 4 heeft u als het goed is niet alle TaxusTopper bodemverbeteraar gebruikt. De resterende zakken (1/3) kunt u vermengen met de grond naast de geul. Dit is de grond die uit de geul is gegraven. Deze dient verbeterd te worden want hier zal de plant het eerste jaar de meeste wortels maken. Aan twee kanten van de geul moet u wat zand neerleggen, als dit er nog niet ligt. Boven op de dijken kunt u de zakken leeg strooien. Met uw handen of met een spade kunt u deze grond mixen. Bij de volgende stap worden de planten in de grond gezet. Met de gemixte grond worden deze planten afgedekt. In deze grond komen de nieuwe wortels en deze dient dus als voedselbron voor de taxus.

Met de juiste grond, bodemverbeteraar en natuurlijk mooie planten met een goed wortelgestel staan wij garant voor een goed resultaat. Mocht u twijfels hebben of een taxushaag geschikt is voor u, dan kunt u contact opnemen met de vriendelijke klantenservice van TaxusTopper. Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid, mocht er toch een plant dood gaan.

TaxusTopper is gespecialiseerd in de (online) verkoop van Taxus Baccata. Al meer dan 30 jaar kweken wij topkwaliteit Taxus Baccata. Inmiddels is de vierde generatie kwekers verantwoordelijk voor onze prachtige planten. Deze leveren wij direct uit eigen kwekerij, voor de scherpste prijs en al binnen 3 tot 5 werkdagen thuis geleverd! Wij staan voor kwaliteit en met onze eigen kwekerij en 30 jaar ‘taxuservaring’ kunnen wij deze kwaliteit leveren. Taxushaag online bij TaxusTopper.nl