Tapijttegels in een bijzonder patroon

03 (1)Ik houd van een fleurig huis en vind sfeer daarin erg belangrijk, zoveel moge inmiddels duidelijk zijn. De kleinste details kunnen een woonkamer maken of breken, in mijn optiek. Geen wonder dat ik zoveel van lampen houd, want bijzondere lichtval kan veel betekenen voor je woning. Natuurlijk let ik hierop, maar er zijn ook andere dingen die meespelen. Toen ik naar een vloer zocht voor in de woning bijvoorbeeld, heb ik daaraan echt veel aandacht besteed. Een vloer kan een kamer echt maken of breken – het kan iets toevoegen maar ook iets van de sfeer wégnemen. Ik meen dat ik een vloer heb gevonden waar dat eerste het geval is en ben zo enthousiast dat ik de lezers ook wilde wijzen op de tapijttegels van Magic Carpets die ik heb gevonden.

Creëer een unicum!

3cDeze worden gefabriceerd in Nijkerk en van daaruit direct verkocht – wat betekent dat het geheel goedkoop gehouden kan worden. Bovendien hebben ze vele restpartijen aan tapijttegels in het assortiment, hetgeen zorgt voor een nóg lagere prijs. Sommige tegels kun je al voor vijftig cent per stuk kopen! Dat dit enorm veel voordeel biedt kun je dus vast begrijpen. Een ander groot voordeel is dat je je geheel eigen en originele woonkamer of slaapkamer kunt samenstellen. Varieer je namelijk met verschillende kleuren en soorten, dan krijg je een heel speels effect – het is bovendien een unicum dan! z13De tapijttegels zijn ook heel handig in het gebruik ervan, je kunt de afzonderlijke tegels namelijk gemakkelijk vervangen. Mors je per ongeluk eens iets op een tegel, dan haal je deze er simpelweg uit en vervang je het door een nieuwe.