Plisségordijnen zorgen snel en eenvoudig voor privacy in huis

Privé door plissé. In je eigen huis wil je je op je gemak voelen, en voor de meeste mensen betekent dat ook dat je geen inkijk hebt vanaf de straat. Omdat raamdecoratie voor een groot deel de sfeer in je kamer bepaalt is het belangrijk goed na te denken over de juiste gordijnsoort. Plisségordijnen op maat zijn heel flexibel, bieden veel privacy en nemen niet veel ruimte in. Ze zijn eenvoudig zelf te bevestigen en snel leverbaar. Voor elk raam is wel een passend plisségordijn te vinden. Kijk maar eens wat er allemaal mogelijk is: ook voor schuine ramen, kiepramen en hoge ramen waar je moeilijk bij kunt komen zijn geschikte plissé gordijnen te vinden.

Plisségordijnen op maat in natuurlijk kleuren en structuren

Er is een ruime keuze in plissegordijnen bij Cirluna. Je kunt kiezen voor een hele lichte stof die zorgt voor zacht gefilterd daglicht of kiezen voor een mooie structuurstof die karakter geeft aan je kamer. Gordijnen zijn belangrijke sfeermakers, dus neem de tijd om tot een keuze te komen. Je kunt bij ons van tevoren een paar staaltjes van je favoriete stof bestellen. Dan kun je in alle rust thuis overleggen en bepalen of de kleur aan je verwachtingen voldoet. En als je met vragen zit kun je altijd bij ons terecht voor vakkundig advies.

Flexibele plissé gordijnen voor elk deel van het raam
Plissé gordijnen kunnen elk deel van je raam afdekken, dus niet alleen van boven naar beneden neergelaten worden. Nee, het is ook mogelijk alleen de onderkant van je raam af te dekken of een deel in het midden. Dat maakt plisségordijnen veelzijdig en uniek. Omdat de prijs ook gunstig is voor hetgeen geboden wordt, is het plisségordijn op steeds meer plaatsen te vinden. De montage is simpel en het plissé gordijn wordt door ons op maat gemaakt. Weet je al voor welk raam jij een plisségordijn gaat ophangen?