Plakhetzelf.nl verzorgt mijn raamfolie

Ik wil het vandaag eens met jullie hebben over raamfolie. Het wordt ook wel eens vaker glasfolie genoemd, maar ik noem het liever raamfolie. Ik had het net met een vriendin over raamfolie. Zij wilt het graag aanbrengen op haar glazen deuren. Wat zeer toevallig is aangezien ik hetzelfde van plan ben om te doen. Toen stelde ze zelf voor om eens een bezoek te brengen aan raamfolie aanbieder Plakhetzelf.nl. Zij bieden volgens haar ontzettend veel keuze uit allerlei verschillende soorten raamfolie, van statische tot transparante raamfolie. Zelf ben ik aan het denken om voor een uniek en exclusief ontwerp te gaan. Het schijnt dat je met je ideeën terecht kunt bij een van hun ontwerpers die het vervolgens tot een finaal product uitwerken. Zelf was ik aan het denken om een variant op de onderstaande full colour raamfolie te laten ontwerpen. Dit voorbeeld trof ik aan op de website van Plakhetzelf. Ik heb een aantal plekken waar de raamfolie goed tot z’n recht komen, namelijk op de badkamer deur en de glazen deur naar de woonkamer. Ze zijn er allebei nogal saai uit. Vandaar dat ik dus wil gaan voor een eigen ontwerp raamfolie. Wat vinden jullie qua interieur? Hebben jullie ervaring met raamfolie?

raamfolie-plakken-plakhetzelf-logo-korting raamfolie-bestellen-full-colour-windowdeco-buttons