Nog gedacht dat kunstgras zo sfeervol kon zijn

gjfloors_nlMijn trouwe lezers weten inmiddels dat ik Interieur Design & Architectuur studeer. Hier heb ik dan ook veel aan gehad toen ik samen met mijn partner het huis moest inrichten. Wij hadden van te voren duidelijk afgesproken dat ik alles binnen zou inrichten en mijn partner het meeste buiten doen. Hij was verantwoordelijk voor de aanleg van een grasmat. Dit werd gedaan tijdens mijn vakantie. Ik was een week naar Italië geweest met een vriendin. Mijn partner vertelde dat hij alles geregeld zou hebben tegen de tijd dat ik terug was. Ik ging dus zonder zorgen op vakantie wetende dat het allemaal goed zou komen. Eenmaal terug lag er een schitterende grasmat. Dit kunstgras was niet van echte werk te onderscheiden. Ik dacht in eerste instantie ook dat het echt gras was. Tot mijn verbazing vroeg ik waar hij dit gekocht had.

Niet van de real deal te onderscheiden

woning_stuivenberg_82_036Hij vertelde mij dat GJ Floors garant stond voor levensechte uitstraling en dat het er altijd goed uit ziet. Het hele jaar door geen onkruid of die lelijke dode plekken. Gewoon een stralende groene grasmat waar je geen werk aan hebt. Tegenwoordig zijn de kunstgrasmatten voorzien van een mosdraadje. Dit zorgt ervoor dat het kunstgras er natuurlijk uitziet en voor een mooie sfeer zorgt. De perfecte keuze dus omdat wij allemaal een druk leven hebben. Wij zijn zelfs al door vrienden en bekende benaderd over waar wij de kunstgras gekocht hebben. Wij hebben ze dan ook graag verwezen naar www.kunstgras-grastapijt.nl.

woning_stuivenberg_82_041

 

 

 

 

 

 

Ik hoop dat je mijn verhaal met plezier gelezen hebt en ik ben benieuwd naar jouw ervaringen op gebied van kunstgras?