Mijn ouders gaan een huis kopen Maarssen

Al jaren heb ik mijn ouders erover horen praten, maar de laatste keer dat ik bij ze op visite was vertelden ze me dat ze gingen verhuizen, naar Maarssen. Beide ouders zijn hier geboren, en hebben altijd gezegd zodra ze de kans krijgen willen ze weer terug naar Maarssen. Nu was de kans dus aangebroken, en gaan ze een huis kopen Maarssen. Hiervoor hebben ze een goede makelaar in handen genomen, niet alleen voor het zoeken naar een mooie woning in Maarssen, maar ook om hun huidige woning te verkopen. Natuurlijk gaan mijn ouders niet eerder een huis kopen Maarssen, dan dat hun huidige woning is verkocht. Mits er natuurlijk door de makelaar een geweldige andere woning wordt gevonden, ja dan kunnen ze er waarschijnlijk geen nee tegen zeggen, maar dat is gelukkig niet aan de orde. Vandaag kwamen er al kijkers, en zoals de makelaar het al zei, ze hebben heel veel interesse in de woning. Een week later belde mijn moeder heel enthousiast op, ze hebben hun woning verkocht. En het toeval was dat een week daarvoor de makelaar met een leuk huis aankwam, een huis waar mijn ouders nog over na moesten denken, maar ze hebben nu meteen ja gezegd.  makelaar1-300x141

Verhuizen

Er zijn nu drukke tijden aangebroken, mijn ouders gaan verhuizen naar Maarssen. Eindelijk is hun wens uitgekomen, en gaan ze weer terug naar de plaats waar ze zijn opgegroeid. Ze hebben precies een maand de tijd om te verhuizen, omdat dan de andere bewoners hun sleutel willen hebben. keys-300x168