Mijn huis energetisch reinigen

Jarenlang hadden wij voor onze nieuwe woning gespaard en nu wonen wij er inmiddels alweer een maand in. Het is een oude woning waar nog wel het een en ander aan opgeknapt moet worden. Dit huis staat vlak in de buurt waar wij eerst woonden dus verhuizen was zo gedaan. Het opknappen doen wij in de komende tijd wel, want veel tijd hadden wij niet omdat wij snel onze oude woning uit moesten. Vanaf het begin dat ik in mijn oude huis verbleef voelde ik mij niet echt prettig, het leek wel of dat er steeds iemand naar mij zat te kijken. Hierdoor werd ik erop gewezen om de woning te gaan energetisch reinigen. Diegene die mij hiermee kon helpen was Hanneke van Juchem van Praktijk Shanti.  energetisch reinigen

Voel mij weer prettig in huis

Mijn huis heb ik helemaal energetisch laten reinigen en inderdaad kan ik duidelijk een verschil merken. In het begin stond ik er een beetje sceptisch tegenover, geesten bestaan toch niet? Maar nadat Hanneke van Juchem van Praktijk Shanti langs is geweest heb ik niet meer het gevoel dat er iemand met mij meekijkt. Achter de oorzaak zal ik wel nooit komen, er zijn zoveel aspecten welke een negatief gevoel kunnen geven, denk hierbij aan:

  • ondergronds water
  • Hartman Lines
  • electro magnetische energie
  • negatieve gedachten

Gelukkig dat ik in de buurt van de praktijk woon, maar mocht het zo zijn dat je niet in de buurt woont dan kan er ook een reiniging op afstand worden gedaan. Hiervoor moeten er wel wat gegevens doorgegeven worden zoals adres, woonplaats en de namen van alle bewoners. energetisch reinigen