Maak een paleisje van je badkamer

In eerdere jaren was de badkamer vooral een functioneel vertrek in huis waar je je kon douchen of kon genieten van een bad. Tegenwoordig is de badkamer een echt onderdeel van het huis dat ook volledig in stijl kan worden ingericht. Om hiervoor ideeën op te doen kun je eens kijken op www.badkamerdecoratie.nl Je vindt op deze website allerlei mogelijkheden om een mooie badkamer te maken en in te richten, geheel naar jouw smaak.

Wat is er allemaal te koop op badkamergebied?
Op de site van Badkamerdecoratie kun je geen artikelen kopen, maar wel zien wat er allemaal te koop is. Je kunt dit op verschillende manieren aanpakken. Je kunt kiezen uit diverse categorieën, zoals tegels, badkuipen of wasbakken maar ook accessoires worden nader toegelicht. Wil je graag alle spulletjes voor de badkamer van een bepaald merk (of een bepaalde lijn) hebben, kun je ook kiezen om alleen binnen dat merk te zoeken. Dan heb je ook altijd spullen die mooi bij elkaar passen. Het is ook mogelijk om een bepaalde winkel te selecteren en te kijken wat zij allemaal in hun assortiment hebben om jouw badkamer in te richten.

Kies voor beeld en geluid
De badkamer is dus niet alleen nog maar bedoeld om even te douchen of badderen. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos zodat je jouw verblijf daar zo aangenaam mogelijk kunt maken. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan speciale verlichting die bij je eigen stemming past en ook daaraan aangepast kan worden. Verlichting is niet alleen mogelijk aan wand of plafond, maar kan ook in een douchekop aangebracht worden. Dol op  muziek? Met behulp van Bluetooth kun je er ook voor zorgen dat je muziek kunt afspelen als je bijvoorbeeld in bad ligt. Met dezelfde functie is het ook mogelijk om te bellen. Dan ben je zelfs in bad nog bereikbaar. Kijk je liever televisie? Er bestaan speciale waterproof toestellen met een scherm dat niet aanslaat door het vocht in de badkamer. Dan kun je tegelijkertijd heerlijk relaxen in bad en ook genieten van je soap (die op het scherm).

Zorg dat alles bij elkaar past
Behalve muren, plafonds en vloeren kun je ook kiezen voor sanitair dat goed bij elkaar past. Er zijn veel verschillende modellen en materialen die ervoor gebruikt worden en afhankelijk van je smaak en budget kun je kiezen wat jij mooi vindt. Om het geheel echt af te maken kies je natuurlijk ook voor mooie accessoires. Daarbij kun je denken aan bijpassende handdoeken, een tandenborstelhouder, handdoekrekjes, maar ook kranen en doucheknoppen zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar.

Hou rekening met het milieu
Er zijn kranen en douchekoppen op de markt die waterbesparend zijn, maar een thermostaatkraan zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat het water snel op de juiste temperatuur is en je minder verspilt. Voor deze zaken kun je allemaal terecht op badkamerdecoratie.nl. Zo kun je van tevoren goed bekijken wat er allemaal te koop is en een totaalplaatje van de badkamer maken voordat je overgaat tot de aanschaf van allerlei materialen en producten.