LED verlichting: duurzaam en voordelig

Overstappen naar LED verlichting is een duurzame en financieel voordelige keuze. In verhouding tot verlichting van een spaarlamp, heeft LED verlichting namelijk vier keer zoveel branduren. Bovendien verbruikt LED 85% minder stroom, waardoor je minder CO2 uitstoot. Je bespaart per lamp ongeveer tien euro per jaar op je energierekening. Hoe vaker en hoe langer je een lamp in gebruik hebt, hoe meer je bespaart als je overstapt naar LED lampen. Tien euro klinkt misschien als weinig, maar als je dat vermenigvuldigt met het aantal lampen dat je in huis hebt, zul je zien dat dit een aanzienlijk verschil maakt voor je energierekening aan het einde van het jaar.

Andere voordelen van LED verlichting

Behalve besparen op de energierekening en bijdragen aan het milieu, bieden LED lampen ook andere voordelen. De lampen zijn bijvoorbeeld compacter. Ze geven ook direct licht, waar spaarlampen over het algemeen nog de tijd nodig hebben om op te starten. Een LED lamp is stevig, waardoor deze beter tegen trillingen kan. LED verlichting is bovendien helder en zorgt daarmee dat je ruimte goed verlicht kan worden. Je kunt LED verlichting gebruiken in schuren, kantoren, winkels, magazijnen, restaurants, werkplaatsen en andere grote ruimtes, maar ook in huis is LED een goede keuze.

Er zijn verschillende soorten LED verlichting. Behalve standaardlampen zoals E27 of E14, kun je hier ook inbouwspots of GU10 spots vinden. Daarnaast zijn er losse TL buizen en TL armaturen. Het assortiment richt zich voornamelijk op de verlichting voor grotere ruimtes en biedt ook verlichtingsplannen. Alle LED verlichting hier is kwalitatief goed en voor een voordelige prijs.