Kunststof boeidelen als ideale oplossing

npi-logo

swish-dakrand-wit-450x200Al een tijdje was ik van plan om mijn huis te verkopen. Meestal kijk ik een beetje rond op de huizensites, maar deze keer had ik mijn droomhuis gevonden. Binnenkort ga ik ook in mijn nieuwe huis wonen en daarom is het wel belangrijk dat mijn huidige huis verkocht wordt. Na een aantal bezichtigingen is er nog steeds geen koper gevonden. De makelaar had mij als tip meegegeven om kunststof boeidelen te laten plaatsen. De boeidelen zouden er namelijk voor zorgen dat het huis een moderne uitstraling kreeg en dat zou aantrekkelijk zijn voor de koper.

Ideale oplossing

De makelaar had mij een adres gegeven waar ik de kunststof boeidelen kon bestellen en daarom heb ik gelijk contact opgenomen met het bedrijf. Eigenlijk wilde ik eerst informeren naar de kosten en daarom heb ik een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak zou er een offerte gemaakt worden.

npi_merkIn het begin van de afspraak was het al duidelijk welke kunststof boeidelen bij mijn huis paste. Uiteindelijk is er een offerte opgesteld. De totaalprijs was veel lager dan ik mij in eerste instantie had voorgesteld en daarom was ik gelijk enthousiast. Tijdens de afspraak heb ik direct de bestelling geplaatst, zodat ik zeker wist dat alles zo snel mogelijk geregeld zou worden.

De eerste potentiële koper die langs kwam voor een bezichtiging vond de boeidelen geweldig. Uiteindelijk heeft deze koper besloten om mijn huis te kopen en ik heb de boeidelen direct terugverdiend. Met het advies over de kunststof boeidelen van de makelaar ben ik ontzettend blij!