Kokers in de door u gewenste lengte op maat bij ALUMINIUMvakman.nl!

Een aluminum koker, ook wel een recht / vierkant buisprofiel genoemd, kunt u bij ALUMINIUMvakman.nl in de door u gewenste maat bestellen. Al onze aluminium kokers zijn van 10 cm tot 600 cm direct online te bestellen, zelfs in verstek gezaagd! U kunt op een product detailpagina van een alu koker kunt u (rechts bovenin bij STAP 1) de gewenste lengte invoeren. Let er hierbij goed op dat u hierbij het aantal cm invult. Wanneer u daarna op de button ‘bereken’ klikt, wordt de exacte prijs van uw aluminium koker – in de gewenste lengte – direct getoond. Vervolgens kunt u kiezen voor ‘recht afgezaagd’ of ‘verstek gezaagd’ (1 of 2 kanten in verstek) en uw koker op maat toevoegen aan uw winkelmandje.

De aluminium kokers van ALUMINIUMvakman.nl betreffen ruw (onbehandeld) aluminium. Brut aluminium, ook wel onbewerkt / ruw / blank aluminium genoemd, is niet geanodiseerd en/of gecoat. U dient hierbij rekening te houden met  het feit dat een nieuwe alu koker glanzend is, maar dit naar verloop van tijd al ‘verdoffen’. Onbehandelde aluminium kokers kunnen ook voor buitentoepassingen gebruikt worden. Wel is het zo dat een aantal factoren de corrosiebestendigheid van uw aluminium koker negatief kunnen beïnvloeden, waaronder o.a. contact met andere metalen, anorganische zuren, gechloreerde oplosmiddelen, kwik, zeewater, vochtige houtsoorten, en alkaline bouwmaterialen. Ook zal vervuiling kunnen leiden tot een lagere mate van corrosiebestendigheid van uw rechte aluminium buisprofiel, zeker bij een hogere mate van vochtigheid. Houdt hier dus rekening mee!

Ons aluminium kokerprofiel bevat harde (scherpe) randen. Aangezien de meeste aluminium profielen door ons op maat gezaagd worden, vinden wij het belangrijk om aan te geven dat wij uw alu koker niet actief beschermen tijdens het zagen. Dit kan eventueel lijden tot ondiepe krasjes. De zaagsneden zijn op de kopse kanten zichtbaar en ook is het eventueel mogelijk dat er minimale bramen voorkomen. Daarnaast zal het oppervlakte aan de buitenkant – in het begin glanzend – naar verloop van tijd doffer worden.

Aluminium buis recht / vierkant bij ALUMINIUMvakman.nl: Een gerichte collectie, voordelig online, altijd op maat & snel bij u thuis bezorgd!