keukenspeciaalzaak inschakelen

logo-huyberts keukens

Jarenlang hebben wij een moderne witte keuken gehad. We vonden het weleens tijd voor een nieuwe kijken, dus zijn we gaan kijken in omgeving voor een keukenspeciaalzaak. Na een aantal keukenspeciaalzaken met elkaar te hebben vergeleken kwamen we uit bij Huyberts keukens. Een professioneel bedrijf met een goede dienstverlening, topkwaliteit en scherpe prijzen. Daar is natuurlijk iedere klant naar opzoek.

Na het adviesgesprek hebben wij een landelijke keuken laten ontwerpen. Tegenwoordig helemaal van deze tijd. Het ontwerp sprak ons erg aan en aangezien de prijs ook goed is hebben wij het doorgezet. Na zes weken werd de landelijke keuken geplaatst en hier krijg je garantie bij. Zo zie je maar hoeveel vertrouwen ze hebben in hun producten.

keukenspeciaalzaak met een goede service

Het plaatsen van de keuken verliep vlekkeloos. Binnen twee dagen hebben zij de keuken geplaatst en erg vakkundig. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen. Zij hebben voor iedereen een passende keuken. Zo beschikken zij over:

  • Nostalgische keukens
  • Moderne keukens
  • Design keukens
  • Landelijke keukens
  • Budget keukens

Een vrijblijvend gesprek kan nooit kwaad, dus schroom niet om contact op te nemen. Bekijk de website voor de openingstijden.