Je huis verkopen kan sneller gaan dan je denkt

Je huis verkopen is nu eenmaal een kunst daar zullen een hoop mensen het met mij over eens zijn. en daarom is het voor mij ook wel even speuren geweest om toch wat snelheid te kunnen vinden om ons huis verkopen voor een goede prijs en dan wel aan dit vastgoed bedrijf. Toen ik deze site vond en eens begon te lezen bedacht ik mij dat hier vast en zeker een addertje onder het gras zou zitten. Alleen dit bleek helemaal niet waar te zijn omdat er meteen tijdens het eerste gesprek al werd uitgelegd hoe zij te werk gaan en wat wij kunnen verwachten en ook nog eens dat het geheel vrijblijvend is. Tja, en wat heb je dan nog te verliezen? Al snel kregen mijn man en ik een bod welke ons zo erg meeviel dat wij hier direct op in zijn gegaan. Gelukkig kregen wij de tijd om in alle rust te kunnen verhuizen want wij hadden bij voorbaat eigenlijk totaal geen idee dat dit allemaal daadwerkelijk zo snel zal gaan. En daarom is het zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen op deze site!

889_groot1 logoHooghuis

Wat zou je er van vinden als het mogelijk is om je huis verkopen zonder makelaar zei ik tegen mijn vriend toen hij thuis kwam van het sporten en ik aan tafel zat achter mijn laptop. Mijn vriend moest hier eigenlijk erg hard om lachen en dacht dat ik een grapje maakte. Maar een huis verkopen zonder makelaar kan werkelijk en daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Mijn vriend en ik zijn er dan ook eens samen voor gaan zitten om alles op deze site eens goed door te lezen. En daarna hebben wij onze gegevens achter gelaten met de vraag om hierover eens een afspraak te plannen om te bespreken wat voor ons de mogelijkheden zijn. Want je huis verkopen zonder makelaar zou natuurlijk de snelste en makkelijkste weg kunne zijn waren wij van mening en zo kwam er een vriendelijke man geheel vrijblijvend bij ons aan de deur wij hebben een kop koffie gedronken samen en hebben hierover van alles kunnen vragen met betrekking tot het kopen van ons huis. En zo konden wij al snel een bod verwachten waarop wij niet lang over na hoefde te denken, het antwoord was dus “ja”.