Je eigen huis industrieel inrichten

barkrukken industrieel

De industriële inrichtingen zijn erg in smaak in het jaar 2022. Bij industriële inrichtingen kan je denken aan een typisch New Yorkse loft. De inspiratie kwam daaruit doordat mensen in oude fabrieken en andere oude panden gingen wonen. Hierdoor kwamen de appartementen er industrieel uit te zien. Tegenwoordig zijn er dus ook veel meubels die hierop zijn aangepast, zoals het type ‘barkrukken industrieel’. 

De barkrukken industrieel hebben vaak zwarte stalen poten, en een houtig achtige zitplek erbovenop. Er zijn vaak 4 poten, omringd door een stalen cirkel. Bij een industrieel uitziende woonkamer, past een industriële barkruk dus ideaal en het zorgt voor de bijpassende stijl.

barkrukken industrieel

Wat past nog meer bij industrieel 

Als je een industriële barkruk hebt, dan past hier ook goed een industriële tafel bij met dezelfde tinten. Dit zijn vaak harde tafels, en een strakke kleur. Daarnaast kan je de barkruk overal zetten, dus als er bijvoorbeeld een verjaardag is dan kan deze gewoon om de kring heen. Industriële barkrukken zijn wel vaak wat zwaarder, omdat er dus ook materialen zoals metaal in zitten. Let hier dus ook mee op als je de barkruk gaat verschuiven, zodat je geen krassen maakt op de grond. 

Hiervoor kan je bijvoorbeeld zogenaamde viltglijders onder de poten van de kruk doen, zodat deze een zachte ondergrond hebben. Pas alsnog wel op met het slepen van de kruk, want de zijkant kan natuurlijk ook al schade aanrichten op de vloer.