Jabostone: De tegelgroothandel met een online focus

Jabostone B.V. is een relatief jonge en sterk groeiende tegelgroothandel actief in Nederland en Belgie. Als een van de weinige groothandels hebben wij al in een vroeg stadium onze aandacht gericht op een online totaalconcept, speciaal voor de online retailers die bezig zijn met tegel(gerelateerde) producten. Bent u een online retailer waarbij tegels een interessante toevoeging aan uw online productassortiment zou kunnen zijn, dan moet u zeker even verder lezen (en contact met ons opnemen!).

Het online concept van Jabostone.

Wij zijn een tegelgroothandel gespecialiseerd in ‘online’. Op basis van onze ervaring met tegeldropshipment, o.a. 2 jaar voor een grote bouwketen, hebben wij circa 250 producten geselecteerd die bewezen hebben online te verkopen. Een assortiment toegankelijke tegels van 1e keus topkwaliteit uit Italië en Spanje met een lage inkoopprijs, een scherpe consumentenprijs en een interessante marge.

Wij kunnen de uitgebreide productinformatie (+ goede afbeeldingen) in een gebruiksvriendelijk importdocument aanleveren. U kunt ons online productassortiment morgen al online hebben staan!

En voor al deze producten geldt: Deze hebben we zelf op voorraad; Voor 12.00 besteld, de volgende werkdag bezorgd. Retouren nemen wij gewoon aan. Samples van alle tegels voor een vaste prijs, ook rechtstreeks naar de klant en daarnaast kunnen wij ook het volledige dropshipment principe uitvoeren (de volledige orderafhandeling tot en met levering bij de klant). Alle zaken die van belang zijn voor online retailers en ook zaken die bij veel van onze concullega’s niet ondervangen zijn, zijn vaak een drempel geweest om online aan de slag te gaan met tegels. Maar nu niet meer!

Wilt u meer weten? Wij sturen u ons importdocument met alle afbeeldingen graag toe. Dan kan er rustig een kijkje genomen worden. Maar natuurlijk plannen we ook graag meteen een afspraak in. Bel of mails ons even, wij komen graag langs om kennis te maken, of ontvangen u hartelijk op ons kantoor in Baarlo (Venlo – Limburg). Jabostone: Tegel groothandel met een heldere online visie; U kunt onze collectie morgen al online hebben staan!