Inboedel opkopen door Seniorenhulp

Inboedel opkopen

Afgelopen maand ben ik druk bezig geweest met de verhuizing naar mijn nieuwe appartement! Mijn nieuwe appartement is een stuk kleiner dan mijn vorige woning, maar helaas moest ik wel kleiner gaan wonen. Simpelweg omdat de huur te duur werd van mijn oude woning. Maar er was nog een probleem! Ik kon namelijk niet al mijn meubelen over verhuizen naar mijn nieuwe appartement. Vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar een professioneel verhuisbedrijf die deze meubelen op een milieuvriendelijke wijze kon gaan verwerken. Totdat ik terecht kwam bij een zeer interessante dienst genaamd inboedel opkopen. Inboedel opkopen is een dienst die wordt verleend door het bedrijf Seniorenhulp. Maar wat houdt deze dienst precies in? Nou wanneer u uw inboedel wilt laten opkopen dan bent u bij deze aanbieder aan het juiste adres. Simpelweg omdat Seniorenhulp deze spullen gaat verkopen op een veiling. Wanneer de spullen zijn verkocht dan komt de opbrengst van veiling bij de klant terecht. Ikzelf vond dit een geweldige mogelijkheid en dezelfde dag nam ik het besluit om Seniorenhulp in te gaan huren.

Inboedel opkopen

Een leuk spaarpotje!

Al mijn spullen die ik niet meekon nemen naar mijn nieuwe appartement heb ik laten opkopen op een veiling. Bijna alle spullen van deze inboedel zijn verkocht waaraan ik dus een leuk spaarcentje heb overgehouden. Seniorenhulp heeft een geweldige service verleend waar ik ontzettend tevreden over ben. Heeft u te maken met het zelfde probleem? Dan raad ik het u aan om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Seniorenhulp!

Woning ontruimen