Illustrator gezocht voor mijn ouders

Voor het bedrijf van mijn ouders ben ik opzoek naar een illustrator. Door bij de bekende zoekmachine illustrator gezocht in te typen, kwam ik op de website terecht van Cyprian Koscielniak. Deze kunstenaar, met hand en muis, heeft al aardig wat jaren ervaring met illustrator. Maar ook met ander soort kunstwerken. Mijn ouders wilde graag voor hen nieuwe bedrijf een Illustrator zodat hen logo apart zou zijn, zodat de klanten het niet snel zouden vergeten. Daarom maakte ik een afspraak met deze ondernemer om de wensen van mijn ouders uit te laten komen. Op de dag van de afspraak, gingen mijn ouders natuurlijk mee naar dit bedrijf. Cyprian Koscielniak is erg vriendelijk en luisterde goed naar de wensen van mijn ouders. Hij ging meteen aan de slag en mijn ouders kregen bericht zodra de illustrator klaar was.

illustrator gezocht

Heel erg mooi geworden

Na een paar dagen was de illustrator, die ik gezocht had op het internet, klaar met het werk van mijn ouders. Het eindresultaat is prachtig geworden en mijn ouders zijn zeer tevreden over het werk wat Cyprian Koscielniak heeft gedaan. Je kan zien dat hij echt goed heeft geluisterd naar de wensen van mijn ouders. Ik weet zeker dat niemand de logo van mijn ouders snel vergeet. Zo blijft het bedrijf van mijn ouders goed hangen in de hoofden van eventuele nieuwe klanten. Mijn ouders hebben ook maar meteen een schilderij besteld bij dit bedrijf om in hun woning te hangen. De kunstwerken zijn echt heel mooi en is iets wat jij niet snel ziet hangen bij een ander.

illustrator gezocht