Het huis opleveren door een gespecialiseerd bedrijf

seniorenhulp-logo

Tot mijn grote verdriet en het verdriet van mijn familie is mijn opa pas overleden. Niemand zag dit niet aankomen, omdat hij nog heel erg zelfstandig was en relatief jong. Dit kwam daarom ook als een klap voor ons. Mijn opa heeft altijd voor mijn dementerend oma gezorgd en dat deed hij altijd heel erg goed.

verhuisliftEen verpleeghuis

Omdat mijn oma door haar dementie niet meer alleen kon wonen hebben wij samen met haar de keuze gemaakt om haar naar een verpleeghuis te laten verhuizen. Het was niet makkelijk voor ons maar het is wel het beste voor haar. Om de overgang voor haar zo fijn mogelijk te maken hebben wij ervoor gekozen om de verhuizing en het huis opleveren door een bedrijf te laten doen die hier veel verstand van heeft.

Het bedrijf dat wij hebben ingeschakeld heet Seniorenhulp en helpt ouderen verhuizen. Zij bieden verschillende diensten aan waaronder het huis opleveren. Het bedrijf pakt de spullen goed in zodat deze makkelijk en veilig verhuisd kunnen worden. Als de spullen verhuisd zijn worden deze ook uitgepakt en word er geprobeerd om dezelfde indeling te behouden als toen de spullen werden ingepakt.

verhuisdozenSeniorenhulp heeft er voor gezorgd dat wij ons geen zorgen hebben gemaakt over de verhuizing en dat dit allemaal fijn verliep voor mijn oma, hierdoor konden wij veel meer tijd besteden aan het regelen van dingen voor het afscheid van mijn opa. Het heeft er ook voor gezorgd dat wij alles goed konden verwerken.