Het beste licht van een Bouw Handel lichtkoepel

22Zoals de trouwe lezer misschien wel weet gaat mijn hart sneller kloppen van verlichting, ik heb daar echt iets mee. Misschien omdat het echte sfeermakers zijn en ik dol ben op de lichtinvallen en effecten die je met een bijzondere lamp kunt bereiken, ik kan er de vinger niet precies op leggen. Waar ik echter nog het meest van hou, is van natuurlijk licht – en ik besefte me dat ik dat hier in mijn artikelen nog helemaal niet besproken heb.

Natuurlijk daglicht is toch het summum

20Ken je dat gevoel dat je overvalt wanneer je in een bos loopt en je ziet de zonnestralen tussen het bladerdek in strepen komen. Dwarrelende stofjes zie je in de banen van licht en het is overweldigend mooi. Deze natuurlijke lichtbron is er dagelijks, ook bij slecht weer, en waarom daar niet ook ín huis wat meer gebruik van maken? Onlangs stelde ik zelf het goede voorbeeld van een natuurlijke verlichting omdat ik op zoek ging naar een bijzondere koepel en mijn keuze uiteindelijk viel op een Bouw Handel lichtkoepel. Geen wonder ook dat ik voor dit bedrijf koos, en ik kan het de lezer ook echt aanraden het te doen, om meerdere redenen. 18Allereerst hebben ze een zeer groot aanbod aan verschillende soorten koepels, variërend in bijvoorbeeld de vorm van de koepel, de afmetingen van de koepel, het materiaal of de prijs ervan. Wel kan van al deze koepels gesteld worden dat zij zeer kwalitatief van aard en ze tegelijkertijd zeer betaalbaar zijn. Je kunt er losse koepels kopen of speciale constructies om een gehele lichtstraat of -tube te creëren. Zeer aanbevelenswaardig, een Bouw Handel lichtkoepel, en ik geniet dagelijks van het prachtige licht dat de hele dag door binnenkomt!