Het assortiment van Verlichtingkopen

Bij Verlichtingkopen bezitten ze over ruime praktijkervaring en kennis over XENON en LED verlichting. Ze zijn gespecialiseerd in dimbare ledverlichting, ledspots, drivers, voedingen, veranda verlichting, badkamerverlichting, koofverlichting, tuinverlichting, sensoren, bewegingsmelders en zo verder! Wilt u een lichtkloof maken in uw slaapkamer, een nieuwe lamp in uw toilet of sfeerverlichting in uw woonkamer? Met één druk op de knop kunt u het licht veranderen, dimmen, faden uiteraard met een draadloze afstandbediening. Klinkt goed toch? Bij Verlichtingkopen bent u altijd aan het goede adres. Er worden kwalitatief goede producten geleverd om de verlichting in uw huis op orde te maken.

De mogelijkheden van LED verlichting

Wilt u langzamerhand overstappen op LED verlichting? Dat is een goede keuze! U kunt tot 90% energie besparen op uw energierekening terwijl uw licht altijd blijft branden. En niet te vergeten: u behoudt natuurlijk de warme kleur! Bij LED verlichting heeft u de mogelijkheden om het licht te dimmen, en soms zelfs met een smartphone of tablet! En de kleuren verschillen ook nog eens per lamp, u heeft keuze uit extra warm wit, warm wit, daglicht, koelwit en kleurlampen. Zo zit er altijd wat tussen wat bij u past!

Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan voorop

Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij Verlichtingkopen hoog in het vaandel. De klant is altijd koning; ze willen een tevreden klant en over garantie doen ze nooit moeilijk. En u weet altijd wat u koopt, de foto’s op de website zijn namelijk origineel en zelf gefotografeerd. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Bij Verlichtingkopen hebben ze vakkennis over alle aangeboden producten, zodat ze u kunnen ondersteunen bij uw keuze. Heeft u een keuze gemaakt dan wordt uw bestelling zo snel mogelijk opgestuurd en kan u deze binnen 2 werkdagen op de mat verwachten.