Grijs kan altijd!

Met grijs laminaat kiest u bewust voor een warme en chique uitstraling. De kleur van uw laminaatvloer is bepalend voor de gehele sfeer en ambiance in uw woonkamer. Laminaat in de kleur grijs is tijdloos en geschikt voor iedere wooninrichting, zonder rekening te hoeven houden met de kleuren van uw meubilair. Van een lichtgrijze tot een donkergrijze laminaatvloer u combineert het allemaal. Grijs laminaat kan altijd en natuurlijk bestelt u grijs laminaat voordelig online bij Tegelmegashop.nl!

Een laminaatvloer is een uitstekend alternatief voor een tegelvloer en/of houten parket. Vandaar dat grijs laminaat bij Tegelmegashop in verschillende looks verkrijgbaar zijn. Zo hebt u de keuze uit eiken laminaat, tegel laminaat en licht- en donkergrijs laminaat met een betonlook. Voor welke look u ook kiest met de kleur grijs kunt u oneindig veel combineren.

Bent u op zoek naar een grijs gekleurde laminaatvloer? Dan zit u bij Tegelmegashop wel goed! Grijs klinkt in eerste instantie wellicht een beetje saai maar tegenwoordig is dit een van de meest voorkomende kleuren in het huis. Deze kleur past bijna overal bij. Hoe lichter de grijstint des te groter en ruimtelijker het laminaat oogt. Heeft u een grote ruimte die u moet bedekken, dan is donkergrijs laminaat uitermate geschikt. Modern, Industrieel, strak of sfeervol met grijs laminaat creëert u de stijl waar u naar op zoek bent.  A-kwaliteit laminaat grijs in verschillende diktes, slijtklassen, tinten en prijsniveaus, bij Tegelmegashop vindt u het allemaal. U kunt online op uw gemak ons aanbod bekijken of breng een bezoekje aan onze showroom is Roermond. Bij Tegelmegashop vindt u altijd grijze laminaatvloer naar wens!