Fanatiek aan de slag met het Sanitair Online Geberit inbouwreservoir

58Nu ik midden in een verbouwing zit, komen er allerlei wetenswaardigheden naar voren die ik direct kan koppelen aan mijn lessen. Dingen die we hebben behandeld in het verleden blijken nu ineens bijzonder praktisch om mee te kunnen nemen. Zo heb ik colleges gehad over het vormgeven van de badkamer, moesten wij in groepen samen een badkamer ontwerpen – en zeker niet alleen het uiterlijk stond daar centraal, maar ook enig benul van het aanleggen van de leidingen en dergelijke in de badkamer.

Schematische bouwtekeningen van de exercitie

59Zo had ik al een behoorlijke voorkennis toen mijn partner en ik aan het verbouwen van onze eigen badkamer begonnen, voorkennis die echt handig van pas bleek te komen. Zo ben ik aan de slag gegaan met een Sanitair Online Geberit inbouwreservoir en ben ik daarin meer dan geslaagd. De webwinkel Sanitair Online heeft van het merk Geberit namelijk een inbouwreservoir in de aanbieding, een waarmee je kosten kan besparen door het zelf aan te leggen. Zonder tussenkomst van een loodgieter die het allemaal voor je moet gaan doen of van een reguliere sanitairwinkel waar je enkel kant en klare badkamers koopt zonder echt eigen ruimte voor je eigen ideeën, is het allemaal stukken goedkoper – en je doet het tenminste volledig naar eigen wens, natuurlijk. 

60Ik heb hier enkele afbeelding verzameld van het inbouwreservoir van Geberit, inclusief de schematische tekeningen, opdat je direct zelf ook een inzicht krijgt in hoe je zulks aan moet leggen. Het is helemaal niet moeilijk en wil je jezelf er ook aan wagen, dan kan ik dat echt van harte aanbevelen! Bij Sanitair Online heb je een voordeel van ongeveer tachtig euro op de adviesprijs!