Erg luxe die sauna verlichting!

sauna verlichting

sauna verlichtingPas geleden heb ik weer een nieuwe aankoop gedaan voor mijn sauna. Ik ben erg tevreden met deze aankoop en daarom schrijf ik er een artikel over. Ik heb namelijk sauna verlichting gekocht en dit zorgt ervoor dat ik nog meer ontspan. Het ziet er ook nog eens erg luxe uit. Ik vind mijn sauna een mooi onderdeel van mijn huis en daarom probeer ik het er ook zo goed mogelijk uit te laten zien, dat is nu in ieder geval goed gelukt.

Ik ben zelf niet op dit idee gekomen. Samen met een goede vriendin van me bezocht ik eerst bijna wekelijks een wellnesscentrum. Dit kostte uiteindelijk veel geld en daarom vonden we het beiden een goed idee om er zelf een aan te schaffen. Uiteindelijk zouden we deze investering er namelijk toch wel uithalen. We bestelden daarom allebei een sauna en het leek ons erg leuk om af en toe bij elkaar in de sauna te gaan. Als we een leuek toevoeging hebben aan onze sauna dan vertellen we dit ook aan elkaar. Mijn vriendin kwam pas geleden dus met de sauna verlichting.

saunaHet zorgt voor extra ontspanning!verlichting

Ik zat dus bij haar in de sauna en zij had net haar verlichting gekocht. Op de een of andere manier zorgde dit voor nog meer ontspanning en buiten dat ziet het er ook nog eens erg luxe uit. Ik besloot vervolgens om dit ook te bestellen en inmiddels heb ik de verlichting al in mijn eigen sauna.