Eindelijk mijn bank reinigen

logo_tr1

hoekbankstel-schoonmaken Het bankstel dat ik in mijn huis heb is van een lichte stof. Zelf vind ik leren banken niks, omdat dit vaak koud aan kan voelen en daarom heb ik gekozen voor een stoffen bank. Op het moment dat ik de bank had aangeschaft had ik er niet zo bij stil gestaan hoe besmettelijk de lichte stof eigenlijk zou zijn.

Feestje

Voor mijn verjaardag had ik een feestje bij mij thuis georganiseerd. De drank vloeide rijkelijk en helaas vloeide de drank ook rijkelijk over mijn stoffen bankstel. Diezelfde avond heb ik nog geprobeerd om de schade te beperken en dat is mij redelijk goed gelukt. Het is nog lichtelijk te zien en daarom wilde ik mijn bank reinigen.

Via het internet heb ik gezocht naar “bank reinigen” en ik zag dat er verschillende bedrijven zijn die ervaring hebben met het reinigen van een bank. Het leek mij wel wat en daarom heb ik een bedrijf gebeld dat gespecialiseerd zou zijn in “bank reinigen”.

bankstel-reinigen-in-rotterdam-300x240Met het bedrijf heb ik een afspraak gemaakt over de bank en de prijs en twee dagen later stond er iemand bij mij voor de deur. De persoon is aan de slag gegaan met de bank en deze is grondig schoongemaakt.

Toen de bank klaar was zag ik dat de vlek helemaal verdwenen was. Zelfs toen mijn bank was opgedroogd zag deze er weer uit als nieuw. In het begin baalde ik heel erg, maar voor een relatief lage prijs heb ik mijn bank weer helemaal in een goede staat gekregen!