Een zwembad voor thuis

Bestway zwembad

Lees hier over het Bestway zwembad, een degelijk en betaalbaar zwembad voor thuis. In 2020 is door de quarantaine het zwembad thuis weer helemaal trendy geworden, en velen willen dit niet meer kwijt. Tijd om te kiezen voor kwaliteit en gebruiksgemak.

Bestway zwembad

In verschillende formaten te verkrijgen

Vaak is het een hele afweging, hoe groot en uitgebreid wil je het zwembad maken? Er zijn prachtige privézwembaden in de handel, en als topper de vast ingegraven exemplaren compleet met verwarming en waterzuivering. Als het dan ook nog zo’n waterstraal heeft waar je tegenin kan zwemmen, dan kun je serieus trainen. In de meeste gevallen blijft het bij een idee, en gaat het niet door vanwege het prijskaartje en ruimtegebrek. Al snel wordt er gekeken naar PVC met een frame oftewel een opzetzwembad. Voor minder dan honderd euro kun je een Bestway zwembad kopen bij de bouwmarkt of het tuincentrum, en ondanks de lage prijs is het altijd nog een zwembad van twee bij drie meter. Omdat de kwaliteit goed is gaat het meerdere zomerseizoenen mee. Het opzetten gaat snel, ga maar uit van een kwartier, het vullen met water zal langer duren. Bestway heeft grotere zwembaden, lees verder over de Power steel.

Als de ruimte er is, maak dan de investering

Omdat een Bestway zwembad zo degelijk is, is het misschien slim om te investeren in een compleet exemplaar. Voor ongeveer zevenhonderd euro heb je de Power steel, een wand zwembad compleet met grondzeil, trapje, filterpomp dus een aanzuig tule en inspuitmond. Het is begrijpelijk, dat bouw je in mei op en je vult het met water, en je laat het staan tot ergens in september. Het staat dan altijd klaar, ook tijdens de gewone werk- en schooldagen, en als het warm is dan neem je ’s avonds een duik. Op een stuk een grond van twee bij ongeveer vijf meter heb je dan permanent een goed zwembad klaar staan, en dat is heel veel waard. Dus als je de ruimte hebt, ga dan voor topkwaliteit, investeer in de Bestway Power steel.