Een veilig Dubbelwandig rookkanaal

logo-bouw-handel

Als u opzoek bent naar een veilig rookkanaal dan kunt u het beste opzoek gaan naar een dubbelwandig rookkanaal. Doordat er een extra wand tussen zit met isolatiemateriaal wordt de veiligheid gegarandeerd. Dit dubbelwandig rookkanaal kunt u via de website van Bouw-handel bestellen.

Isoductkap_3 dubbelwandig

Het dubbelwandig rookkanaal van Isoduct hoeft u niet met een extra isolatiedeken te bevestigen. Door het isolatiemateriaal wat er in de dubbelwand zit wordt ervoor gezorgd dat de warmte geen invloed heeft op de ruimte er omheen. Dit is ook de reden dat deze rookkanalen extra veilig zijn.

Op de website van Bouw-handel kunt u de veilige dubbelwandige rookkanalen bestellen. Deze rookkanelen bieden ze aan in uitvoeringen van 200 en 250. Als u bij Bouw-handel besteld weet u zeker dat de bestelling binnen een week aankomt.

Bij dit bedrijf hebben ze ook een klantenservice dat over heel er veel kennis beschikt. Als u er niet uitkomt met de tekeningen die aangeleverd zijn of u begrijpt de website niet helemaal dan kunt u natuurlijk contact opnemen. Ook met het betalen van de bestelling heeft u meerdere mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om direct te betalen of past te betalen waneer u de bestelling heeft ontvangen.

Omdat het samenstellen van een rookkanaal ingewikkeld kan zijn begrijpen ze bij Bouw-handel gelukkig dat er onderdelen over kunnen blijven. Als u onderdelen over heeft dan kunt u deze heel makkelijk retourneren en zo weet u zeker dat u gewoon uw geld terug krijgt als dit zou gebeuren!