Een natuurlijke lichtbron in huis

lichtkoepel kopen

Een tijdje geleden zijn wij begonnen met het verbouwen van onze bovenverdieping van het huis. Daarbij ga je over verschillende dingen nadenken. Wil ik een dakraam? Wil ik een lichtkoepel? Kan ik een lichtstraat bekostigen? Wat past het beste bij mijn inrichting? Past het binnen mijn budget? Voor ons was de keuze hierin eigenlijk wel snel gemaakt. Wij willen een lichtkoepel kopen! De reden waarom wij hier voor hadden gekozen is omdat een lichtkoepel vrij goedkoop is, makkelijke te installeren en past bij ons platte dak.

De installatie hiervan liep eigenlijk vrij makkelijk. Na dat wij de offerte hadden aangevraagd voor de lichtkoepel waar wij interesse in hadden bij Lichtkoepeletje.nl, was er binnen één week een afspraak gepland voor de installatie. De installatie was al gepland voor de maand erna.

Op de dag zelf hebben we afgesproken hoe en waar we de lichtkoepel naar keuze wilde hebben. Na een aantal uren werk was de lichtkoepel al geïnstalleerd. Het voordeel bij een lichtkoepel is ook dat ie makkelijk te implementeren is bij een woning. Zonder gezeik een natuurlijke lichtbron in je huis hebben is heerlijk. We hebben er nu ook geen omkijken meer naar, als er iets aan de hand zou zijn kunnen we altijd nog het bedrijf benaderen die het voor ons had geïnstalleerd.