Een mooie nieuwe kruiwagen!

nieuwgereedschap

Toen ik ging verhuizen en een tuin kreeg kwam ik erachter dat ik echt een kruiwagen nodig ging hebben. Mijn tuin is vrij diep, en ik heb achterin een terras aan laten leggen. De tegels achter in de tuin krijgen was een hele opgave voor mij en ik heb daarom een kruiwagen aangeschaft toen ik hier de kans voor kreeg. Op nieuwgereedschap.nl hebben ze een breed aanbod aan kruiwagens en hier heb ik de mijne dan ook vandaan.

nieuwgereedschap kruiwagen 2

Aanbod

Nieuwgereedschap.nl is een webshop voor gereedschap. Ze hebben ook op het gebied van kruiwagens een breed aanbod, waar ik dankbaar door heen heb gekeken. Het is handig om verschillende modellen te bekijken en ik kan dit dan ook zeker aanraden. Om het juiste model te vinden voor jou is het handig om eerste even naar wat andere modellen te kijken voordat je een keuze maakt waar je later spijt van kan krijgen. Ook hebben ze niet alleen de kruiwagens hoe wij hem kennen, maar ook met een ‘open’ onderkant die een aantal stalen heeft. Deze is handig om bijvoorbeeld een grote hoeveelheid hout mee te vervoeren. Ook verkopen ze kruiwagens met verschillende handvatten om blaren en andere nare klachten om of rondom je handen te voorkomen. De mensen die kruiwagens vaak gebruiken werken voornamelijk met hun handen en het is dan ook zaak dat ze hun werk ongestoord kunnen doen. nieuwgereedschap kruiwagen 3