Een leren bank repareren bij svhmeubelservice!

leren bank repareren

leren bank reparerenEnkele jaren geleden heb ik cadeau gekregen van mijn inmiddels overleden overgroot oma. Dit cadeau was een prachtige leren bank. Helaas is deze leren bank door de jaren heen verouderd. Natuurlijk wilde ik deze bank niet bij het grof vuil zetten. Ik wilde deze bank gaan laten opknappen vandaar dat ik een kijkje nam op het internet. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht bij een leren bank repareren. Een leren bank repareren was een van de mogelijkheden bij SVHmeubelservice. Ook kon ik zelfs de keuze maken om de leren bank bij mij thuis te laten repareren. Ik vond dit een zeer interessante optie waar ik dan ook gebruik van heb gemaakt!

Svhmeubelservice

Een groot succes!

Enkele dagen na contact kwam het personeel van svhmeubelservice langs. Nog geen uur later ging verliet het personeel alweer mijn huis. Binnen een uur was mijn leren bank geweldig gerepareerd. Alle gaten zijn weggehaald uit de bank met als eindresultaat een splinter nieuwe bank. Natuurlijk ben ik hartstikke blij met dit eindresultaat. Mijn overgroot oma´s cadeau aan mij kan ik weer een aantal jaren gebruiken. Wil jij meubilair met emotionele waarde laten renoveren/repareren? Dan raad ik je aan een kijkje te nemen op de bovenstaande website. Er wordt kwaliteit geleverd voor een zeer voordelige prijs!

Kwaliteit