Drie manieren om een muur op te knappen

Kek Amsterdam behang

Je hebt een saaie muur in je woning die je wilt aanpakken. In dit artikel vind je drie leuke en originele manieren om dat te doen.

 Kek behang

Een leuke manier om een muur op te knappen is door een leuk behang uit te kiezen en op te hangen. Je kunt hierbij je eigen smaak toepassen, want er zijn zoveel verschillende soorten behang beschikbaar! Zo is Kek Amsterdam behang echt een aanrader, want zij hebben veel originele prints, zoals met prachtige bloemen of natuur. Dit voegt dus echt wat toe en geeft een nieuwe impuls aan je interieur. Kek Amsterdam behang is van goede kwaliteit en dus een goede optie voor het opknappen van je muur.

Kek Amsterdam behang

 Een opvallende kleur

Wanneer je liever geen behang plaatst kun je ook kiezen voor een leuke kleur op de muur. Dit is een relatief simpele oplossing, maar het heeft toch grote impact. Wanneer je oude muur er niet meer zo netjes uitziet, maakt het een nog groter verschil wanneer je deze overschildert. Kun je niet kiezen welke kleur je op de muur wilt? Je mag ook creatief zijn met twee kleuren door de muur op te delen in twee verschillende delen. Ook kun je tegenwoordig gebruikmaken van verftesters die je kunt aanbrengen, waardoor je gelijk ziet of een kleur wel of niet staat.

 Hout

Een muur opknappen met houtelementen zorgt voor een stoere uitstraling. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor houten lijsten maar ook behang plaatsen op een houten oppervlak. Zo hoef je niet de hele muur te behangen maar geniet je toch van de uitstraling van behang. Je kunt bijvoorbeeld fotobehang plaatsen op een houten achtergrond en deze aan de muur hangen. Dit zie je niet bij veel mensen, dus je bent ook nog eens een trendsetter.