Dit is Hr ++ glas

Wanneer je toch van plan bent om glas te vervangen, is het plaatsen van Hr ++ glas het overwegen waard. HR staat namelijk voor hoog rendement. Het is dubbel glas met een spouw ertussen. De randen zijn daarbij afgesloten met speciale kit. In plaats van lucht is de tussenruimte gevuld met edelgas. Verder is één zijde van het glas gecoat. Deze nieuwste technieken zorgen met recht voor verbetering van het dubbel glas. Niet voor niets wordt het plaatsen van Hr ++ dubbel glas in woningen en kantoren steeds populairder. Weg met de tocht en kom maar op met die heerlijke warmte!

De voordelen van dubbel glas

Door het gebruik van de nieuwste technieken creëer je een optimaal klimaat in huis. Je beperkt namelijk gemakkelijk warmteverlies, je zorgt voor optimaal rendement en lage energiekosten en het hr ++ dubbel glas is verkrijgbaar in geluidswerende en zonwerende versie. Dit is niet alleen voordelig voor het comfort, ook voel je deze voordelen in de portemonnee. In vergelijking met enkel glas kan het plaatsen van hr ++ glas tot €260,- per jaar besparen. De gebruikte edelgassen en coatings zijn trouwens onschadelijk voor het milieu en je gezondheid. Om energie en grondstoffen te besparen wordt oud glas ingezameld en gebruikt voor de productie van nieuw glas. Een win-win situatie dus.

Zo kun je dubbel glas bestellen

Wij begrijpen dat het plaatsen van hr ++ glas als een dure aangelegenheid klinkt. Vanzelfsprekend is de aanschaf en plaatsing van dit glas, echter heb je het voordeel er snel weer uit door de jaarlijkse besparing. Wanneer je kiest voor de juiste leverancier ben je daarnaast zeker van een juiste plaatsing en bijbehorende garanties. Een goede deal dus! Ben je van plan Hr ++ glas bestellen? Dan hebben wij hiervoor het juiste adres. GlasGigant levert namelijk diverse soorten Hr ++ glas. Je kiest gemakkelijk online het perfecte glas door de juiste opties te selecteren. Blijkt het glas toch niet goed? Dan krijg je je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico. Wel zo’n fijn gevoel.