De mezzanines van Anera zorgen voor extra opslagplaats in een handomdraai

Wanneer je steeds vaker aanloopt tegen de problemen die een te kleine opslagruimte met zich meebrengen, dan is het zaak een oplossing te vinden. Ongetwijfeld zal je in eerste instantie denken aan een verbouwing of misschien zelfs wel verhuizing. Zulke rigoureuze maatregelen zijn echter heus niet gelijk nodig. Bij Anera bieden we je namelijk nog een andere optie: de aanschaf van een mezzanine. Daarmee creëer je in een handomdraai een hoop extra ruimte in je magazijn zonder je daarvoor flink in de kosten te moeten werken. Maar wat is het nu eigenlijk precies en hoe weet je wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? We leggen het je graag uit.

Wat is een mezzanine precies?

Een mezzanine is een extra etage die je bijvoorbeeld in je magazijn of bedrijfspand kunt plaatsen waardoor je plots een hoop extra ruimte hebt. Het woord etagevloer wordt hier ook weleens voor gebruikt. Deze etagevloeren verdelen je magazijn als het ware in twee of zelfs drie verdiepingen waardoor extra opslagruimte wordt gecreëerd. Het plaatsen van een etagevloer in een magazijn is over het algemeen een stuk goedkoper en een stuk sneller dan een verbouwing of verhuizing.

Onze hoogwaardige producten

Bij Anera leveren we kwalitatief hoogstaande mezzanines voor vrijwel ieder type magazijn. Bij ons heb je de mogelijkheid om zowel vloeren te kopen als te huren. Een aankoop waar je ongetwijfeld een hoop profijt van zult hebben. Onze producten worden namelijk volledig door ons gemaakt waardoor wij een hoge kwaliteitsmaatstaf hanteren en je immer een hoogwaardig product kunnen leveren.