De beste vloeren horeca

vloeren horeca

Veiligheidvloeren horeca

Mooie vloeren horeca vind ik altijd echt iets toevoegen aan de uitstraling van een onderneming. In de keuken en andere plekken die niet gezien worden maakt dit echter een stuk minder uit en is het vooral belangrijk dat deze praktisch is. Voor mijn restaurant ging ik op zoek naar een goede vloer voor achter de bar. Degene die er voorheen lag, was heel erg versleten en werd daardoor ook niet meer goed schoon. Dit vond ik ook helemaal niet hygiënisch en ik mag van geluk spreken dat er geen controle is geweest de afgelopen tijd, anders was de kans groot dat wij een boete hiervoor hadden gekregen. Ook vond ik het gewoon niet meer veilig, want hij was een stuk gladder geworden dan voorheen. Wanneer er een drankje was gemorst, gleed je er erg makkelijk over uit. Een van de belangrijkste dingen vind ik dat mijn medewerkers veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren, dus daarom moest dit op korte termijn worden opgelost. Ik heb heel wat bedrijver gebeld, voordat ik er eindelijk eentje vond die mij kon helpen.

Bijna opgelostvloeren horeca

Over 2 dagen beginnen zij met de aanleg van de vloeren in mijn horeca onderneming en daar kijk ik ongelofelijk naar uit. Naast dat het een stuk praktischer gaat zijn, gaat het ook een stuk mooier eruit zien. De prijs was overigens ook heel erg goed en dat was hetgeen wat de doorslag heeft gegeven om met dit bedrijf in zee te gaan. Mocht jouw bedrijf ook hiernaar op zoek gaan, dan zou ik je zeker aanraden om eens op de site van PVC Vloerenhuis te kijken!