Dak reparatie Rotterdam

Het is één van de meest gevreesde en gehate vormen van schade aan het huis: schade aan het dak. Schade aan het dak zorgt namelijk voor veel vervelende bijkomstigheden. Zo kunnen vloeren kapot gaan, muren beschadigd raken, en kan het het dakframe verrot raken.

Het grootste nadeel aan dakschade is toch wel dat je het altijd te laat door hebt. Zodra je merkt dat er ergens dakschade is, dan is het meestal al te laat. Als dak reparatie Rotterdam specialist is Van Esveld Installatie snel ter plaatse met dak nood reparaties en permanente dak reparaties.

Dakschade kan logischerwijs gebeuren bij elk type dak, of het nu gaat om een plat dak met dakleer of om een schuin dak met dakpannen.

Hoe herken je dak schade?

dakreparateur Rotterdam

Problemen met het dak zijn op verschillende manieren te herkennen, gezien de ernst van het probleem is het slim om regelmatig te controleren op schade en herstel mogelijkheden. Vaak treden dak problemen op na slecht weer. In Rotterdam kan het behoorlijk spoken: storm, vorst en heftige regenval zijn de grootste boosdoeners. Als dak reparatie Rotterdam specialist staat van Esveld Installatie voor u klaar.

 

Na een goede storm kan het zijn dat er een aantal dakpannen missen, deze zijn door de extreme windvlagen letterlijk van het dak geblazen. Het gat dat hierdoor overblijft laat niet alleen water door dat hierop valt, maar ook het stromende water van de bovenliggende pannen. Gelukkig valt een missende dakpan duidelijk op, en is dit probleem dus ook makkelijk te herkennen.

Het kan ook gebeuren dat er geen zichtbare mankementen zijn, terwijl er wel waterschade is. Dit kan duiden op een klein lek ergens op het dak. U herkent waterschade direct, plafonds krijgen kringen of voelen vochtig aan. In extreme gevallen kan water zelfs door het plafond of de muren druppelen. Doordat de binnenkant van je huis langdurig nat is, kunnen er op de plekken van lekkage schimmels ontstaan. Dit valt niet alleen visueel op, ook is het goed ruikbaar.

dak herstel Rotterdam

Wat kan ik zelf doen als ik dak problemen heb?

Zodra u waterschade aantreft is het af te raden om zelf op zoek te gaan naar het probleem. Het dak en andere getroffen delen kunnen verzwakt en gevaarlijk zijn geworden door de ophoping van vocht. Het Dak herstel Rotterdam team is 24 uur per dag beschikbaar bij calamiteiten.

Bel zo snel mogelijk Van Esveld Installatie, wij specialiseren ons in dakreparatie. Plaats tijdelijk waar nodig een emmer om druppelend water op te vangen en leg een aantal handdoeken neer. Ontruim het getroffen gebied zo veel mogelijk zodat onze dak reparateurs gemakkelijk bij het probleem kunnen komen.

 

Van Esveld Installatie werkt in Zuid-West Nederland vanaf 2 vestigingen.

Installatiebedrijf Van Esveld
Sweelinckstraat 20
3314 WJ Dordrecht
078-8446700, 06-20960087
www.esveldinstallatie.nl

Installatiebedrijf Van Esveld
Groenendijk 66a
4926 RH Lage Zwaluwe
0168-480399, 06-20960087
www.esveldinstallatie.nl