Cortenstaal plantenbak: de tuintrend van dit jaar!

cortenstaal plantenbak

Door een cortenstaal plantenbak aan uw tuin toe te voegen zorgt u voor u ware blikvanger. Een cortenstaal plantenbak is een keer wat anders dan aan hard houten planten bak die u in vele tuinen zal zien. Door gebruik te maken van een cortenstaal plantenbak creëert u een gezellige en warme sfeer in uw tuin. Een plantenbak van cortenstaal kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. Tuinwaardig staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Bent u op zoek naar een specifieke maat plantenbak? Dit is geen enkel probleem! Bij Tuinwaardig worden de plantenbakken allemaal op maat gemaakt in de werkplaats in Waalwijk. De keuze is een reuze en u kunt u laten inspireren in de ruime showroom van Tuinwaardig.

cortenstaal plantenbak

Kenmerken van een cortenstaal plantenbak

De cortenstaal plantenbakken van Tuinwaardig kunt u herkennen aan de prachtige bruin geroeste kleur die in de loop van de tijd naar voren komt doordat de plantenbak in weer en wind in de tuin blijft staan. Een nieuwe plantenbak van cortenstaal wordt ongeroest aangeleverd. Het roestproces begint pas als het weer omslaat. Door regen en wind verkleurd de zilveren plantenbak geleidelijk in een prachtige bruine roestkleur. Dankzij dit natuurlijke roestproces is geen één plantenbak precies hetzelfde. Een cortenstaal plantenbakken zijn ook leverbaar met een omgezette bovenrand voor een mooie strakke afwerking. Door de natuurlijke oxidatielaag hebben de plantenbakken een warme, duurzame en tijdloze uitstraling. Daarnaast zijn de plantenbakken geschikt voor allerlei soorten planten en bomen. U kunt helemaal los gaan met verschillende bloemen en planten in een bloembak van cortenstaal! 

Diverse plantenbakken bij Tuinwaardig

cortenstaal plantenbak

Bij Tuinwaardig bent u op het juiste adres als op zoek bent nar unieke bloembakken. In de ruime showroom in Waalwijk kunt u een kijkje nemen en uw hart ophalen bij de prachtig op maat gemaakte bloembakken en plantenbakken van Tuinwaardig. Alle bloembakken worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Zo is geen enkele bloembak hetzelfde en dit maar Tuinwaardig zo uniek. U heeft een ruime keuze uit verschillende materialen. Denkt u aan hardhout, cortenstaal, kunststof en natuursteen. De mogelijkheden voor het samenstellen van een unieke en multifunctionele bloembakken zijn enorm bij Tuinwaardig uit Waalwijk. In de afgelopen jaren heeft Tuinwaardige vele tuinen een op knapbeurt gegeven door het maken van prachtige bloembakken tegen gunstige prijzen. Tuinwaardig levert kwaliteitsproducten voor de inrichting en verzorging van uw tuin. U kunt bij dit prachtige bedrijf alles krijgen wat u nodig heeft voor het onderhouden van uw tuin. Van grasmaaiers tot aan bloembakken, u bent bij Tuinwaardig op het juiste adres. Alle bloembakken worden in Nederland geproduceerd en gemaakt voor een lange levensduur.