behangfiguren heel mooi!

1 Het onderwerp van vandaag is behangfiguren.  Dit zijn speciale behangsels  je  kiest bijvoorbeeld  je favoriete dier uit. En selecteer een patroon naar je wens. Je behangbeest wordt vervolgens op bestelling gemaakt door een ervaren team van knippers en binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd. De behangfiguren worden zorgvuldig met de hand gesneden uit authentiek behang. Je kunt kiezen uit een enorme collectie vintage en moderne behangpatronen, vele hiervan zijn exclusief bij Inke verkrijgbaar. Hier ben ik zelf op gekomen toen ik bezig was met de kinderkamer van mijn jongste zoon te ontwerpen. Die had namelijk als wens een leuk behang te hebben voor op zijn muur waar die elke dag naar toe kijkt als hij wakker wordt!

 

Ik ben dus een beetje op het internet gaan kijken.2

Zoals ik al zei ben ik een beetje rond gaan neuzen bij verschillende bedrijven. Zodoende kwam ik dus op de website van verschillende woonwinkels maar die hadden niks bijzonders helaas. Allemaal behang dat kinderen juist niet leuk of spannend vinden.

Tot ik dus op de goede website terecht kwam!

Na lang zoeken kwam ik dus terecht op de website van behangfiguren. Dit is een onderneemster die zelf verschillende behangdieren kan bieden met verschillende opdrukken. Die snijden ervaren afwerkers dan prefect op maat voor elke kamer! Is dit wat voor jou neem dan snel een kijkje op de website!3